Vakantieworkshop

10 mei 2024

In de zomervakantie geeft Vicbrick LEGO-workshops voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar! Vind je het leuk om een ochtend of een middag lekker te komen bouwen? Schrijf je dan nu in!

De volgende data zijn op dit moment gepland:

  • Donderdag 18 juli van 13.00 tot 16.00
  • Vrijdag 19 juli van 09.30 tot 12.30

Beiden dagdelen zal de workshop plaatsvinden bij Zorgkwekerij Bloei aan de Europalaan 16 in Pijnacker.

Tijdens de 3-uur durende ochtend of middag kun je vrij bouwen, maar er zijn ook kleine en grotere sets aanwezig. Maar misschien vind je het wel leuk om samen met je vriendje of vriendinnetje een robot of kasteel te bouwen?! Kan allemaal.

Er wordt natuurlijk gezonde linonade geschonken, tevens zijn er healthy groentesnack voor iedereen. Aan het einde van de workshop mag iedereen nog een klein LEGO-kadootje (t.w.v. 4,00) uitzoeken en mee naar huis nemen.

De kosten voor de workshop bedragen 30,00.

Wil je je kind aanmelden? Stuur dan een mailtje naar info@vicbrick.nl of stuur een bericht via het contactformulier. Aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst ingeschreven. We bevestigen je aanmelding per e-mail, met daarin een betaallink. Na ontvangst van je betaling is de inschrijving definitief.

Er is plaats voor 15 kinderen per dagdeel. Indien donderdag 18 en vrijdag 19 juli vol zitten, plannen we twee nieuwe dagen in.

Uitgelichte producten

Speciaal voor jou geselecteerd.